Vilken typ av dildo ska du välja?

Mjuk eller Hård?
En dildos hårdhet eller fasthet kan i många fall ha en oerhört stor inverkan på hur den upplevs. Därför kan det vara en bra idé att fundera lite särskilt på huruvida man föredrar en mjuk eller hård dildo. Här är några saker att tänka på.

Att utbudet av dildos är stort kommer nog inte som en särskilt stor överraskning. Men detta innebär även att man har en hel del saker att ta ställning till. Och väldigt många bygger sitt val på dildons storlek och form. Men något som kan vara extra viktigt är dildons mjukhet.

  • En hård dildo kan göra det enklare att verkligen komma åt känsliga områden med jämn och fast stimulering.
  • Mjuka dildos gör det enklare att utforska olika storlekar och minimerar risken att en dildo är för stor för att vara praktiskt användbar.
  • Ofta är det svårt att i förväg veta vad man föredrar. Därför kan man behöva testa sig fram för att hitta personliga favoriter.

Hårda Dildos – Perfekt För Att Träffa Rätt
När det gäller hårda dildos så är stål och glas populära material. Dessa saknar helt och hållet flexibilitet och är därför mångas förstahandsval för riktad stimulering. Med hårda dildos är det helt enkelt möjligt att verkligen komma åt specifika områden.

Men samtidigt innebär denna sorts hårdhet att det inte finns någon marginal. En hård dildo kommer att upplevas större än en visuellt större mjuk dildo. Anledningen är att mjuka dildos formas och påverkas av kroppen. Många rekommenderar hårda dildos för g- och p-punktsstimulering.

Mjuka Dildos – Mer Marginal Till Utforskning
En mjuk dildo kännetecknas av att den är flexibel och vissa väljer att beskriva dem som något mer naturtrogna. Men detta innebär även att en alltför mjuk dildo inte alltid kommer att träffa rätt.

För vaginal eller anal stimulering så lever mjuka varianter generellt sett upp till förväntningarna. En fördel är att de ofta gör att man kan utforska större dildos, i och med att den naturliga flexibiliteten leder till att de anpassar sig efter kroppen.

Mjuka dildos lämnar även större utrymme för texturer, vilket kan tillföra en ny dimension av upplevelser.

Finns Det Mellanting?
Vi lever definitivt i tider av många valmöjligheter. På gott och ont. Därför finns det även dildos som har ett mjukt yttre hölje som täcker ett mer fast innandöme. I många fall så är det silikondildos som har denna särskilda egenskap. Har du svårt att avgöra huruvida hård eller fast dildo är rätt för dig, så kan ett mellanting definitivt vara värt att fundera på.

Många Dildos Att Välja Mellan
Med fokus på valmöjligheter och variation har vi ett flertal hårda och mjuka dildos i olika storlekar och utföranden. Vi vill att det ska vara enkelt för dig att hitta just din favorit, och även få möjligheten att komma i kontakt med nya upplevelser.