Naughty and Nice – Julkalender 2021

Erotikkalendrar är en växande trend och efterfrågan är periodvis väldigt hög. Naughty and Nice har under några års tid varit ett av de mer populär alternativen. Den bjuder i sedvanlig ordning på ett tvärsnitt av klassiker och årets innovationer bland erotikprodukter. Men är 2021 års erotikkalender rätt för dig?

Den moderna adventskalendern har anor som sträcker sig till 1800-talet och dåvarande lutherska och evangelisk-lutherska traditioner. I ärlighetens namn kan vi nog säga det hänt en del saker på kalenderfronten sedan dess.

En typisk kalender kännetecknas av att en lucka per dag öppnas under totalt sett tjugofyra dagar. På senare tid är detta en tradition som även etablerat sig inom branschen för erotikprodukter. Här får ni en chans att ta del av totalt sett 24 erotikupplevelser. En för varje dag.

En chans att uppleva – Själv och tillsammans

Naughty and Nice har som erotikkalender och produktserie blivit många personers förstahandsval. Mycket på grund av den förenar julkalenderns typiska överraskningsglädje med en chans att otvunget och kravlöst utforska sin egen och sin partners sexualitet.

Det här kan du förvänta dig av erotikkalendern Naughty and Nice 2021

  • En chans att bli mer bekväm med sin egen och sin eventuella partners sexualitet.
  • En unik blandning sexleksaker och produkter som ger dig ett tvärsnitt av vad som finns att tillgå.
  • Perfekt för dig som vill pröva på sexleksaker men är osäker på vad som passar dig.
  • Upplev gamla klassiker och samtida innovationer. Förankrar dig direkt i sexleksakernas värld.

Om du inte har så stor erfarenhet av sexleksaker och erotikprodukter bjuder denna julkalender på en perfekt chans att bekanta sig med många olika varianter och upplevelser. Såväl manuella klassiker som batteridrivna.

Ett brett innehåll – Mycket variation för pengarna

Julkalendern kännetecknas av ett stort antal olika leksaker och erotikprodukter. Därför passar den både dig som vill tillföra något oväntat, som dig som vill inspireras till att utforska vidare.

Vad har då 2021 års julkalender att erbjuda innehållsmässigt?

  • 24 boxar med en erotikprodukt för varje dag fram till julafton.
  • Produkter som var för sig skulle kosta upp till 5000 kronor.
  • Åtta spännande unisex-leksaker som ger en varierad introduktion till sexleksaker.
  • Sex medel som stimulerar och tillför en ny dimension av upplevelser.
  • Sex produkter för en introduktion till lite lättare bondage.
  • Fyra sexspel som kan både inspirera och fördriva tiden.

En stor fördel med kalendern är att du får tillgång till produkter och själv kan avgöra om, när och hur de passar dig. Detta löser ett på många sätt klassiskt problem gällande just sexleksaker och erotikprodukter. Att välja fel leksak kan riskera att ge ett livslångt negativt intryck, medan ett brett utbud skapar möjligheter och valfrihet.

Naughty and Nice erotikkalender 2021 bjuder på spänning, variation och frihet att välja. En present som definitivt är värd att överväga till dig själv, din partner eller den som du tycker behöver vidga sina vyer. Fritt, kravlöst och avslappnat.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *