Lelo Lyla 2

Svenska företaget LELO har sedan starten 2003 lanserat ett flertal intimprodukter som kommit att bli mångas favoriter. Lyla 2 är en uppdaterad version av deras fjärrstyrda minivibrator. Med en på många sätt unik rörelsesensor som innebär att fjärrkontrollens rörelser påverkar vibrationerna bygger den vidare på ett enligt somliga vinnande koncept.

Utbudet av vad som skulle kunna kallas för smarta intimprodukter har vuxit enormt. Mycket på grund av att sensorbaserad och automatiserad teknik har nått den nivån att det på ett smidigt sätt går att kombinera säkra sexleksaker med intuitiva tekniska lösningar.

I Lelos utbud hittar man ett flertal av denna sorts intimprodukter. Och huruvida Lyla 2 är rätt val verkar på många sätt vara en smaksak.

  • Lelos SenseMotion™-teknologi innebär att Lyla 2 vibrerar utifrån hur den som håller i fjärrkontrollen väljer att röra sig. Skapar spännande möjligheter till samspel.
  • Vattentät och tillverkad av kroppssäkert silikon och ABS-plast. Gör den både säker och enkel att rengöra.
  • Laddningsbar, fem intensitetsinställningar och en räckvidd på upp till tolv meter. Gör att den går att använda i många olika sammanhang.

Men lever Lyla 2 upp till hypen?

Diskret men kraftfull

Fjärrstyrda miniatyrvibratorer är inte nödvändigtvis något nytt. Det finns ett flertal olika varianter från många tillverkare. Men vad Lyla 2 tillför är dels ett mer exklusivt utförande och integreringen av innovativ teknik.

Sensortekniken fungerar på så sätt att vibrationerna ökar om fjärrkontrollen förflyttas eller skakas. Det innebär inte nödvändigtvis en bättre upplevelse, men idén bakom funktionen är att den ska främja samspel mellan två parter. Det är inte ett måste att styra Lyla 2 med sensorn, utan vibrationerna kan även regleras stegvis.

Värt att poängtera är att fjärrkontrollen vibrerar i takt med Lyla 2. Tanken är att den som hanterar kontrollen ska få tillräckligt med taktil återkoppling för att veta hur intensiva vibrationer som skapas. Funktionen går att inaktivera om man så önskar.

  • Väldigt kraftfulla vibrationer trots det nätta utförandet.
  • Kanske bäst räckvidd bland samtliga fjärrstyrda vibratorer.
  • Kan används i ungefär totalt sett två timmar per laddning.
  • Exklusiv paketering som ger en exklusiv prägel.
  • Oerhört enkel att ta med sig i och med att den är så liten.

Lyla 2 har vibrationsmönster som sträcker sig från lätta ytliga vibrationer till mer djupgående. Även om den inte har samma styrka som en mer kraftfull Magic Wand så är den samtidigt tillräckligt stark för en intensiv upplevelse.

Det behövs nog inte poängteras att den kanske främsta styrkan ligger i att den är oerhört diskret. Därför finns i princip inga begränsningar för var eller när man väljer att använda den. Oavsett om det sker på egen hand eller med någon annan.

Lockas du av idén med en diskret men kraftfull vibrator som dessutom kan kontrolleras av någon annan? Då är Lyla 2 definitivt värd att överväga. Den bygger vidare på Lelos beprövade teknik och tillför en hel del möjligheter till gemensamt utforskande. Du hittar den och flera andra alternativ i vårt växande utbud!