God jul på er alla!

Det pågår stora förändringar här på basic lust. Ibland hinner vi knappt med. Men vår fokus ligger alltid på dig som är intresserad av vårt utbud, oavsett om du är nuvarande kund, blivande kund eller bara nyfiken. Här är lite information om vad som pågår bakom kulisserna.

Det har helt klart varit en spännande resa än så länge. Vi är oerhört glada över att så många av er har valt att köpa från oss. Inget gläder oss mer än att ha kunder som matchar eller överträffar vårt eget engagemang för vårt utbud.

För vår del så har nog den största förändringen varit att vi numera har ett eget lager. Det innebär helt nya möjligheter för oss att skicka direkt från lager. Och att erbjuda uthämtning på plats. I praktiken innebär det att våra leveransmöjligheter har optimerats för dig som beställer på distans. För dig som har möjligheten att besöka vårt lager betyder det direkttillgång till ett oerhört brett utbud.

Här är några av de mest väsentliga förändringarna.

  • Eget lager med möjlighet till snabbare leveranser och utlämning på plats. Ett spännande och stort steg som kommer att skapa oanade möjligheter.
  • Växande utbud vilket gör att det ibland växer snabbare än vår förmåga att hantera översättningar och produktbeskrivningar. Därför ursäktar vi för eventuella missar. Vi korrigerar så fort de upptäcks.
  • Liten Magic Wand som gåva för dig som prenumererar på vårt nyhetsbrev eller lämnar omdöme om oss och produkten som köpts. Ett litet sätt för oss att uttrycka vår tacksamhet.

Men var är vi på väg? Här kommer några av våra tankar kring framtiden.

Våra framtidsvisioner

Vi vill i största möjliga mån engagera våra kunder i våra egna planer, ambitioner och visioner. Därför vill vi även säga något om var vår verksamhet är på väg. Och vad du kan förvänta dig av oss i framtiden.

  • Helhjärtat fokus på kvalitet med ödmjukhet inför förväntningar på bra prissättning.
  • Ökad fokus på välkända och efterfrågade produkter och varumärken såsom Satisfyer, Fleshlight, Womanizer m.m. Med ambitionen att vara ett primärt val för kvalitetsprodukter som inte alltid nödvändigtvis är så enkla att hitta på den skandinaviska marknaden.

Vi skulle ljuga om vi sa att vi var helt på det klara med var vår verksamhet är på väg. Men i ärlighetens namn så lär vi oss allt eftersom. I grund och botten är vi själva entusiaster. Och det är från det perspektivet som vi fortsätter att se saker och ting.

Att bibehålla ärlighet och nyfikenhet tror vi är oerhört viktigt för att inte tappa drivkraft och engagemang. Därför hoppas vi att ni upplever att vi är närvarande och att vi faktiskt bryr oss om vad vi sysslar med.

Har du egna tankar om vad som vore i vårt gemensamma intresse? Produktrekommendationer? Ris eller ros? Du får gärna kontakta oss med förslag så kommer vi definitivt att överväga dem. Vi kan såklart inte garanterar något, men vi lovar att inget förslag kommer att gå obemärkt förbi.