Erospace – Exklusiva vibratorer

Vi välkomnar Erospace
Som först i Sverige har vi nu produkter från Erospace i vårt utbud. Det innebär ett spännande tillskott från ett nystartat företag som kombinerar nya upplevelse med hög kvalitet och säkerhet. Här är en smygtitt på deras produkter.

Vi är alltid nyfikna på nya produkter som överraskar. Därför är vi väldigt glada över att kunna introducera Erospace och deras utbud till den svenska marknaden.

Det är ingen slump att deras produkter och marknadsföring anspelar på rymden. Deras förhoppning är nämligen att kunna leverera utomvärldsliga upplevelser.

1. moonero en ny klassiker

Ett nytt perspektiv på den numera klassisk massagestaven. Med ett rörligt och hudvänligt huvud minimeras risken för friktionsproblem, och med sju styrkor och fem hastigheter är du i full kontroll. Enkel laddning via USB.

2. GEMINI RABBITVIBRATOR

En rabbit-vibrator med särskild motor som ordagrant skapar en våg av känslor. Till skillnad från andra vibratorer skapar den en speciell vågrörelse som tar dig till nya höjder. Dubbla motorer och USB-laddning kombinerar styrka med smidighet.

3. Galax masturbator För honom

Sexleksaker för män har blivit fler till antalet. Galax från Erospace är en av de mer diskreta alternativen som faktiskt skulle kunna maskeras som valfri hårtrimmer. Med ett tredimensionellt rörelsemönster och tio nivåer är det en laddbar onanimaskin som är allt annat än så anspråkslös som den ser ut.

Galax

4. Deeplo Vibrerande analplugg

Deeplo är en vibrerande analplugg i helgjutet utförande. Helt vattentät och tillverkad av medicinskt silikon. Såväl en upplevelse på egen hand som ett sätt att ta saker till helt nya nivåer.

Deeplo

5. Rapid Penis ring med klitorisstimulering

Rapid är en vibrerande penisring som är särskilt utformad för att främja stark erektion och även stimulera klitoris i samband med samlag. Med sju vibrationslägen, universal passform och USB-laddning är den ett spännande tillskott.

Rapid

6. Astro Multifunktionell vibrator

Astro är en på många sätt unik sexleksak i den alltmer populära kategorin parvibratorer. Dessa är särskilt utformade för att simultant stimulera G-punkt och klitoris. Men de kan även användas för anal stimulering eller i samband med samlag. Då Astro är tillverkad av medicinskt silikon och erbjuder tolv vibrationsnivåer är den både skonsam mot kroppen och oerhört effektiv.

Astro

Vad förväntar vi oss av Erospace?
Samtliga produkter från Erospace kännetecknas av att vara laddningsbara via USB och tillverkade i kroppssäkra material såsom medicinskt silikon. Många av dem kan även med fördel användas utan motordrift, vilket gör den till ett långsiktigt bra val för den som oroar sig över batteriers livslängd.

Det är spännande att Erospace väljer att både utmana och bygga vidare på de koncept som kommit att bli väl etablerade inom branschen för sexleksaker.

För mer djupgående information om produktutbudet kan ni även besöka deras hemsida.